Wednesday, 31 July 2013

Tahniah Pemenang!

Assalamualaikum w.b.t,

First of all Yana nak mohon maaf sebab terlampau bz, so xsempat nak update entry pasal pemenang Double Trouble Giveaway 2013 by Syan Punya Belog & SyahirahFS. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang especially yang menang hadiah yang Yana sponsor. Hanya sorang je yang dah bagi detail, 2 orang lagi belum bagi respond kat Yana. So, Yana bagi masa sebelum hari raya ni k. So, before hari Selasa minggu depan, 2 pemenang yang x bagi respond kat Yana, hadiah dikira burn. Sorry yer. Sebab Yana dah bagi masa kat korang. Please give any respoond to me :)


Ni haa, 3 pemenang yang bertuah tuu. Sorang je dah bagi detail kat Yana.

No. peserta serta links pemenang

10- http://bilamyamenulis.blogspot.com/2013/07/double-trouble-giveaway-2013-by-spb.html

58- http://mahiraridzuan.blogspot.com/2013/07/double-trouble-giveaway-2013-by-spb.html

103-http://cikschaa.blogspot.com/2013/07/double-trouble-giveaway-2013-by-spb.html

Pemenang maybe xtau nk send detail sebab Syan suruh pemenang PM kat blog ni. Cuma Mahira je yg pm Yana kat shoutbox. Maaf sangat2 ye peserta, sebab Yana dah email kat penganjur supaya pemenang PM Yana kat fanpage. Maybe penganjur xperasan email Yana kot :)


2 comments:

myafarisha said...
This comment has been removed by the author.
tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.132
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog